Naast de pastasalade die ik al eerder op deze blog zette, heb ik ook nog een andere pasta-salade gemaakt. Deze is het lekkerste wanneer deze lauwwarm wordt gegeten.
Ingrediënten
- 500 g pasta (ik heb fusilli gebruikt)
- 450 g gerookte kipfilet (of gegrilde kip)
- 100 g walnoten
- 100 g pecannoten
- 270 g groene pesto
- 1 potje zwarte olijven
- 1 potje groene olijven
- 150 g Parmezaanse kaas
- 250 g spekreepjes
- 60 g basilicum
Bereiding
Kook de pasta gaar en spoel af met lauw water.
Snij de kipfilet in blokjes. Bak de spekreepjes aan en voeg dan de kip toe om op te warmen. Verkruimel ondertussen de noten, snij de olijven in ringen en rasp de kaas grof.
Meng de pasta, pesto, spekreepjes, kipfilet, olijven, noten en de helft van de Parmezaanse kaas door elkaar. Maak af met in stukken gesneden basilicumblaadjes en serveer met de resterende Parmezaanse kaas.