Veel gemaakt in allerlei vormen. Meestal wanneer het buiten lekker weer is en je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Ook deze pastasalade is gemakkelijk klaar te maken en heb ik gisteren, naast een andere pastasalade, gisteren voor een groep mensen gemaakt. Eigenlijk kun je er wel alles in gooien, maar dit is wat ik er in deed.
Ingrediënten
- 500 g pasta (ik gebruikte farfalle)
- 200 g feta
- 1 potje zwarte olijven
- 1 potje groene olijven
- 150 g veldsla
- 1 komkommer
- 1 pot gegrilde paprika’s
- Yogonaise met knoflook
Bereiding
Kook als eerste de pasta gaar, spoel deze af met koud water en laat goed afkoelen. Snij de feta in blokjes, de olijven en paprika in reepjes en de komkommer in stukje.
Meng vervolgens alles door elkaar samen met een aantal lepels yogonaise. Proef zelf wat voldoende is. De pastasalade moet een beetje smeuïg zijn.
Pingback: Pastasalade met gerookte kip en pesto | Eten zonder